Stoere en duurzame broodtrommel

GreenJump heeft haar assortiment uitgebreid met de mooie en duurzame broodtrommel van Eco Lunchbox, een set van broodtrommel en snackdoosje met dekseltje om lekdicht af te sluiten. Mooi alternatief voor de veel gebruikte plastic broodtrommels. Eco lunchtrommels zijn de oplossing voor een gezonde lunch voor mens en milieu!

Deze lunchbox is gemaakt van een hoge kwaliteit foodgrade roestvrijstaal, het meest veilige materiaal om je lunch of tussendoortje in mee te nemen!

Ingrediënten Eco Lunchbox set

In de broodtrommel passen 4 boterhammen of 2 boterhammen en het bij geleverde ronde rvs bakje voor stukjes fruit, yoghurt of saladedressing om maar wat te noemen. Ideale set voor lunch en bakje voor fruitmoment om mee te geven aan je kind naar school. De broodtrommel is groot genoeg voor volwassenen om brood of salade in mee te nemen naar het werk of een dagje uit.

Deze set van broodtrommel en rond yoghurt bakje is te bestellen bij www.greenjump.nl de winkel op het gebied van duurzaam, eco en fair.