De vraag naar biologische producten wordt steeds groter, een fijne en goede ontwikkeling. Om bij te blijven is er de site van www.biojournaal.nl met nieuws van en over de Nederlandse biosector. Leuk om te lezen en te weten wat er speelt. Naast de informatieve website is er nu ook een nieuwsbrief van het Biojournaal die het dagelijkse nieuws brengt over en voor de biologische sector.

De site is fijn ingedeeld en je vindt snel wat je zoekt door de duidelijke verdeling. Het nieuws is erg breed, je vind er nieuws over duurzaam wonen, verzorgingsproducten en natuurlijk eten en drinken. Maar ook uitkomsten van testen zoals de Duitse Ecotesten op verzorgingsproducten.

Deze week las ik een stukje over de biologische winkel die ik regelmatig bezoek Heiko Natuurlijk uit Zwolle voorbij komen. Nieuws over voedselveiligheid en hoe bedrijven daar mee om gaan en wat ermee gebeurt vind ik ook erg belangrijk en wordt goed bijgehouden op de site.

Aanmelding voor de dagelijkse nieuwsbrief kan via de site www.biojournaal.nl