Waarom moet een winkeldeur open staan om uitnodigend te zijn voor de klanten? StoereVrouwen willen warm winkelen!

Het koopleger van de StoereVrouwen trekken binnenkort weer glimlachend ten strijde om dit keer aandacht te vragen voor de onnodig hoge stookkosten van winkeliers. De datum voor deze actie is inmiddels bekend: zaterdag 6 november.

Wat ga jij als StoereVrouw doen?
Ons helpen het volgende doel te bereiken: winkeliers houden hun deuren gesloten in het stookseizoen, en voorzien deze van een bordje met de tekst ”Hier is de deur open, de warmte houden we binnen”. Met een groep vrouwen zal jij diverse grote winkelketens als leger benaderen en op een ludieke manier aanspreken op hun
stookgedrag van caissière tot directie.

Waar en wanneer ga je dit doen?
De “Winkeldeuren actie” start op 30 oktober in Alkmaar, waarbij als opwarmertje in samenwerking met de fairtrade week afsluiting wordt gelopen door StoereVrouwen. Op 6 november wordt er in meerdere grote steden gelopen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Haarlem, Groningen, Arnhem, Eindhoven en het Gooi, tussen 12.00-16.00 uur in een gemeente naar keuze. En op 11 november, de dag van de Duurzaamheid, zal tijdens het gesprek met winkeleigenaren die hun commitment afgeven om hun deuren dicht te houden, een StoereVrouwen leger afsluiten in Zwolle.

Jij marcheert toch ook mee voor dit goede doel???
Ben jij een energieke StoereVrouw die het klimaat een warm hart toedraagt?
Dan zijn we op zoek naar jou!
Meld je nu aan op sandra@stoerevrouwen.nl en vermeld je naam, adres
en telefoonnummer. Als je een voorkeur hebt voor een stad waar je wilt mee lopen, kun je die ook vermelden.