Komende zondag is er een “vegan potluck”. Bij een vegan potluck creëer je met een groep mensen een buffet van plantaardig eten. Ieder maakt thuis een plantaardig gerecht en een drankje en neemt dit mee naar de verzamelplaats. Vervolgens kan iedereen elkaars creaties proeven. Je doet inspiratie op voor je eigen keuken en ontmoet andere mensen met een bewuste leefstijl. De video geeft een indruk van hoe het er bij zo’n potluck er aan toe gaat.

Op Zondag 26 september 2010 vind er ’s middags een potluck plaats op een boot in Vreeland aan de Vecht! Je mag zelf bepalen wat voor plantaardig gerecht je meeneemt. Hartig of zoet. Raw food is ook zeer welkom. Daarnaast is het de bedoeling dat je wat drinken meeneemt. Dit kan een zelfgemaakt drankje zijn, sap of thee, maar een kant-en-klaar pak/fles drinken mag ook. Inspiratie nodig? Kijk op www.plantaardigmaandag.nl

Kijk voor alle praktische in formatie op www.veganisme.org en meld je aan op info@veganisme.org.