Het Fabulous Food Festival vindt op 19 september a.s. plaats in Haarlem tijdens de Week van de Smaak. Het is hét bewijs dat culinair genieten en duurzaam hand in hand gaan. Eco food anno 2010 is hip, verantwoord en een genot voor fijnproevers. Lekker en puur eten en drinken is een feestje. 

Het festival richt zich op fijnproevers en levensgenieters van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in puur en Fabulous Food en het belangrijk vinden dat voedsel en dranken geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu.

De Fabulous Food Festival muesli mix
Mymuesli heeft alvast een heerlijke mix samengesteld voor het festival. Deze mix is niet alleen op het festival te proeven, maar nu al te bestellen!

De Week van de Smaak staat in het thema van ‘smaakfruit’. Deze mix zit daarom boordevol frambozen, appel en aardbei.

Mymuesli staat ook op het festival! Dus daar kun je natuurlijk ook langs om eens te proeven….