Onlangs heeft consumentenplatform Nudge de deuren geopend van haar kantoor.  En al sinds 1 juli is Nudge actief van start met het opzetten en uitbouwen van een netwerk van mensen die hun levensstijl écht willen veranderen. Met het stimuleren van groene goede doelen wil Nudge aantonen dat met kleine zetjes (‘nudges’ in het engels) een duurzame economie realiseerbaar is. Consumenten kunnen een duurzame samenleving enorm stimuleren, als ze hun krachten maar bundelen!

De eerste 1000 vrienden van Nudge ontvingen op 18 augustus een aandeel in de windmolen Meerwind van Greenchoice. Deze eerste heel concrete handeling vanuit de markt is een eerste van een reeks acties die vrienden van Nudge en partners te wachten staat. Op 31 augustus heeft Nudge inmiddels 2000 vrienden. De kaart van Nederland kleurt al aardig groen.

Wordt jij ook lid? Meld ja nu aan op de website van Nudge!