De school is een mooie plek om fruit te leren eten. Leren eten zeg je?
Ja. Bij de jaarlijks terugkerende schoolfruit weken worden ouders vaak verrast door hun eigen kinderen. Met de gedachte ‘mijn kind lust geen fruit of groente’ maakten deze kinderen korte metten. Sommige kinderen hadden nog nooit een tomaat of komkommer geproefd. En wat de boer niet kent, dat eet hij niet. Na het uiteindelijk toch geprobeerd te hebben, gestimuleerd door hun leerkracht, bleken ze het zelfs lekker te vinden. En ook al was er een enkele klaagzang over lekkere koeken, al het fruit ging elke keer weer volledig op.

Een mooi resultaat natuurlijk. Opper het ook eens voor jouw school. Met een abonnement op Fruitschool wordt wekelijks vers schoolfruit bezorgd, rechtstreeks van de teler of de importeur. Gezond, lekker en makkelijk! Het verpakkingsmateriaal nemen ze meteen retour. Ook op andere punten houdt Fruitschool rekening met het milieu. Lees er alles over op de website.