Weet jij in wat voor wereld je wilt wonen en wil je weten welke politieke partij het beste aansluit bij jouw denkbeelden? De discussie over de effectiviteit van de hulp en de hoogte van het budget voor ontwikkelingssamenwerking is al lang geen Haagse aangelegenheid meer! Jij vindt hier vast ook iets van! Doe daarom hier de Wereldstemwijzer en vindt uit welke partij bij jouw idealen past.

Aan het einde van de rit ontvang je naast een algemeen stemadvies over binnenlandse politieke thema’s ook een advies met extra aandacht voor ontwikkelingssamenwerking. De laatste tien stellingen die jou prikkelen om na te denken over de rol van Nederland in de wereld zijn gebaseerd op onderwerpen waar de Kamer over heeft gedebatteerd.  

De Wereldstemwijzer is ontwikkeld door het Instituut voor Publiek en Poltiek (IPP) in samenwerking met EEN, Partos en Politiek 2015 en COS Nederland.

Wereldstemwijzer promoten?

Wil jij ook promotie maken voor de Wereldstemwijzer op jouw website of blog? Klik hier voor online banners en promotieteksten.