Op 9 mei 2010 kun je in Paradiso smartlapjes bewonderen. Het zijn alle tot nu toe bestelde en door oma’s geborduurde zakdoekjes via de website Smartlapjes. Op de expositie ontmoeten de oma’s die de smartlapjes hebben geborduurd, de bestellers en de ontvangers elkaar. Maar de expositie is open voor iedereen die het leuk vindt.

De bedoeling van Smartlapjes is om jong en oud met elkaar in contact te brengen en om een oud ambacht in de schijnwerpers te zetten. Alle oma’s die graag borduren kunnen zich opgeven voor Smartlapjes. Zij komen op de website te staan met een foto, kort verhaal en met voorbeelden van hun borduurwerk. Bij elk van deze oma’s kun je een zakdoekje bestellen met daarop een zelfgekozen (korte) tekst. Kijk op de website voor meer info.

Smartlapjes Expositie, Paradiso – Kleine Zaal, 9 mei 2010, Van 14.00 tot 16.00, Entree is gratis. En er is Live Smartlap Muziek