Tijdens het bevrijdingsfestival in Zwolle zal er ook dit jaar weer een festivalmarkt worden georganiseerd. Dit jaar wordt er speciaal aandacht besteed aan Fair Trade producten.

Eén groot gedeelte van de markt zal bemand worden worden door verschillende verkopers van Fair Trade artikelen. Wilma’s Wereld heeft speciaal voor deze fair mooie zomer producten uitgezocht. Prachtige hangmatten uit Brazilië, zonvangers uit Indonesië en waxinelichthouders in de vorm van vlinders en zonnen.

Tony Chocolonely is één van de sponsers van het festival
In 1945 werd door de Geallieerden chocolade uitgedeeld aan de Nederlandse bevolking. Tegenwoordig kennen we Tony Chocolonely als producent van slavenvrije chocolade; kortom chocolade als symbool voor eerlijke handel. Bevrijdingsfestival Overijssel vraagt bedrijven een bijdrage te leveren, door dit symbool te delen met anderen. Voor €1.000,- ontvangt een bedrijf 65 repen Liberty Chocolate, exclusief gemaakt door Fair Trade-fabrikant Tony Chocolonely. Voor meer info.  over deelname en voorwaarden kijk op deze link.

Voor het gehele festivalprogramma kun je terecht op de website van het festival!