Gaaf!hergebruik is een spiksplinternieuwe webshop van Maartje van Vugt, helemaal in het teken van hergebruik en duurzaamheid. Niet verwonderlijk, want haar hele huis staat vol met gave vintage spullen. Het liefst gaat Maartje elk weekend alle rommelmarkten en tweedehands winkels langs op zoek naar mooie voorwerpen. Veel van deze vintage spullen restyled ze tot een nieuw meubelstuk. Die zijn nu te koop in haar webshop Gaaf!hergebruik.

Daarnaast verkoopt  Gaaf!hergebruik producten van anderen, die gemaakt zijn van duurzame en/of hergebruikte materialen. Zo verkoopt Maarjte interieurproducten van reststoffen uit de textielindustrie van het merk Re-u, dekentassen van Ontwerpduo en tassen van autogordels van Sanne van der Spek. Kortom, hippe producten, die een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Zoek je een klein cadeautje, een bijzondere tas of een vintage meubelstuk. Neem een kijkje in de webshop Gaaf!hergebruik. Alle producten hebben een bijzonder verhaal!

En ben je helemaal enthousiast? Dan kun je vanaf Mei ook terecht in de showroom of nog leuker …. volg een workshop en ga zelf aan de slag:

  • Kinderfeestjes
    samen met kinderen een kunstwerk maken van afval en restmateriaal.
  • Workshop van oud naar nieuw
    Tijdens deze workshop leer je hoe je van oude vintage spullen weer mooie hippe voorwerpen kunt maken
  • Biografisch lijstje maken
    Doormiddel van nieuwe en oude materialen te gebruiken een lijstje maken waar jij jou levenssituatie kunt uitbeelden. Zo wordt het een heel persoonlijk fotolijstje.