EEN is jarig en wordt 3 jaar. Daarom trakteert EEN kinderen in Afrika op schoolspullen. Voor elke 10 nieuwe EENsupporters, EENhyvers of EENtwitteraars van 13 april tot 1 mei gaat er een pakket naar een schoolkind in Afrika. Want onderwijs maakt weerbaar en geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben.

In het schoolpakket zit een werkboek taal, Engels, life skills, een schrift, pen, potlood, setje kleurpotloden, puntenslijper, een gum en een lineaal. Als ambassadeur van Edukans en als EENsupporter vraagt Antonie Kamerling al zijn vrienden mee te doen. Want hoe meer mensen EEN zijn in de strijd tegen armoede, hoe sterker we staan!

Kofi Annan, Nelson Mandela, Moeder Teresa. Zij kregen een kans op school, op de ontwikkeling van hun talent. Daar dragen wij graag samen met jullie aan bij.

Word hier EENsupporter
Volg EEN op Twitter
Word lid van de EENhyves

Klik hier om te zien hoeveel pakketten we al verzameld hebben!