De treemagotchi is weer terug in de EENshop! De boom die groeit en bloeit door hem te voeden met simpele, leuke en wereldverbeterende acties! Het gaat natuurlijk over de Treemagotchi. Een initiatitief van stichting Kairos Tools dat vorig jaar een gigantisch succes is geworden. Na 3 maanden hadden al meer dan 16.000 boomplanters meer dan 80.000 acties uitgevoerd.

Het is heel simpel: plant je eigen boom op je hyves, facebook of eigen website en laat hem floreren door simpele online acties uit te voeren die jouw tweewekelijks worden aangeboden. Al deze acties hebben een wereldverbeterend karakter en zijn eenvoudig en leuk uit te voeren. Hoe meer je van dit soort acties uitvoert, hoe mooier en levendiger je boom wordt. Verkrijg je eigen Treemagotchi nu via EEN. Treemagotchi biedt ook acties van EEN aan die je boom zullen verfraaien.
De Treemgotchi 2.0 heeft nog meer gadgets voor in de boom en nog meer outfits voor je kabouter. Je leest het goed, er is ook een kabouter. Deze kabouter helpt jouw de boom te verzorgen. Daarnaast kan je vrienden en vriendinnen uitnodigen om een boom te planten in jouw bos of hun foto op jouw boomstam plaatsen. Er zijn dit jaar natuurlijk ook weer tal van nieuwe acties die jouw boom met appels, eekhoorns en vogels kunnen voorzien. Dus kom in actie en plant een boom. Laat zien dat je zin heb in de lente en dat je ook op je facebook en hyves in voorjaarssferen verkeert. Je helpt bovendien mee allerlei goede, eerlijke, duurzame en leuke organisaties hun acties te verspreiden. Dus kom naar de EENshop en bestel de Treemagotchi. Plant je boom en wees er als eerste bij als de acties straks worden aangeboden.