Beleef een groene vakantie of een duurzame trouwerij aan boord van de klipper Iselmar. Sinds vorig jaar is de Iselmar gecertificeerd met de “green key”. Dat houdt in dat de Iselmar mensen laat meegenieten van het leven op het water en zorgvuldig met de natuur en het milieu omgaat. En verder praktische zaken als het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en energie- en waterbesparende maatregelen.

2010 wordt voor de Iselmar het jaar van de duurzame zeilvakantie. Het schip is er klaar voor. Het staat weer strak in de lak en heeft een compleet nieuw sanitair, zo is te zien op het weblog. Geniet van een prachtig schip, historie en comfort, van rust en ruimte en van hollandse luchten. Gecombineerd met Friese gastvrijheid en heerlijke streekproducten uit eigen kombuis maakt het een onvergetelijke tocht.

Schippers Jan Pieter Walinga en Mirjam Bajema verzorgen aan boord groene zeilvakanties en weekendjes naar de waddeneilanden voor 34 personen,  en duurzame bedrijfsuitjes en dagtochten tot 60 personen.

En heb je toevallig trouwplannen? Niet voor iedereen is een complete Fair Trade bruiloft weggelegd. Op de Iselmar maken ze er graag een bijzonder trouwfeest van aan boord of op een eiland, zie www.trouwenaanboord.nl.