We schreven al eens een stukje over het geweldige Duitse initiatief MyMuesli, maar ook in Nederland kun je sinds kort zelf je favoriete muesli samenstellen. En dat niet alleen: je kunt ook je eigen biologische koffie en je favoriete snackmix samenstellen. En wel bij Mixmymix. Mixmymix is begonnen als afstudeerproject van twee studenten interactieve media, Erwin en Kostas. Nu is het een goedbezochte website waar je de heerlijkste (én verantwoorde) mixen kunt bestellen. Alle ingrediënten zijn biologisch. Je kunt kiezen uit wel tien soorten koffie en héél veel soorten zuidvruchten, noten, snoepjes, zaden, zuidvruchten en japanse crackers voor je snackmix. Ook voor de mueslimix kun je helemaal los gaan met havervlokken, gerstevlokken, tarwevlokken, geroosterde boekweit, speltflakes, rice crispies…. te veel om op te noemen!

Paasaanbieding
Tot en met de paasdagen zijn alle koffiesoorten in de aanbieding. Het maakt niet uit of je een van onze kant-en-klaar mixen bestelt of zelf je melange samenstelt; deze week zijn ze allemaal goed geprijsd.
Ook heeft Mixmymix een lekker kant-en-klare paasmix voor je samengesteld: met pure chocolade amandelen, melk chocolade hazelnoten en yoghurt cashewnoten…