Nojram maakt tassen van allerlei materialen, maar er is een soort materiaal dat in elk ontwerp terugkomt: gebruikt rubber.  Dat rubber komt van de binnenbanden van fietsen of auto’s. Door de combinatie van dit grillige materiaal met ander materiaal is elke tas van Nojram uniek!
De prijs voor een tas is vanaf 60 tot 175 euro afhankelijk van het gebruikte materiaal en de afmetingen.


Deze messenger Tas is geheel van recycled Rubber van fietsbinnenbanden,
gevoerd met zwart leer, heeft een binnenvak met rits en sluit met klittenband.
Op de achterkant is de opdruk van fietsbinnenbanden verwerkt.
De flap draagt de boodschap “Treasure your Trash” van letters van toetsenborden.

Your trash is my treasure… Dat is het motto van Nojram. En heb je zelf een leuk idee voor een tas? Zij kaakt ook tassen in opdracht. Ben je bijvoorbeeld erg gehecht aan je oude bank, maar valt ie van ellende uit elkaar?  Dan kun je het oude leer laten omvormen tot een prachtige tas met rubber.

Je kunt alle handgemaakte tassen bewonderen op de website. Scroll naar beneden en klik op de foto als je de tas wat beter wilt bekijken.  In de agenda kun je zien waar de Tassen te koop zijn, maar je kunt ze ook via e-mail bestellen.
Tot 8 mei worden ook een aantal tassen van Nojram geëxposeerd in gallery Walls, Prinsengracht 737, Amsterdam (wo tot za 12:00-17:00).