Heb je een computer die rare geluiden maakt en erg langzaam opstart? Zit er een gat in je leren jas? Heb je een Ipod die niet meer werkt? Kom dan een keer naar het repair café… Daar zijn mensen die je waarschijnlijk wel kunnen helpen om de boel te repareren. Want weggooien is zonde!
Of ben je een handige klusjesvrouw of -man en wil je mensen graag helpen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom in het Repair café…

Het Repair Café is een initiatief van Martine Postma. Zij wil duurzaamheid op lokaal niveau bevorderen. Daarnaast schrijft ze artikelen en columns over dit onderwerp en beheert ze een webwinkel met cradle-to-cradleproducten. Vaste medewerker van het Repair Café is de Stichting Gered Gereedschap. Die levert het basisgereedschap om alle mogelijke reparaties uit te voeren.

Het repair café is in Amsterdam, steeds op verschillende locaties:  
11 april in Amsterdam-Zuid
18 april in Amsterdam-West
2 mei in Amsterdam-Zuid
6 juni in Amsterdam-Zuid
27 juni in Amsterdam-West

Klik hier voor een verslag van een van de eerdere cafés. Weet jij of er in andere steden ook dit soort initiatieven zijn? Laat het ons weten…