The garden collection heet de nieuwe voorjaarscollectie van H&M. En deze tuin collectie staat vol met bloemen. Romantische, stijlvol, exotisch of abstract. De bloemendessins vrolijken dit voorjaar je garderobe op.

De bloemrijke collectie is geinspireerd op lommerijkke tuinen, zonovergoten landschappen en flower power. De hele “garden collection” is gemaakt van biologische en gerecyclede materialen.

Zo is er een chiffon jurk gemaakt van gerecycled polyester. Een overgooier van biologisch katoen met romantische rozen. Een top van biologisch katoen met een dessin van kleine bloemetjes en verschillende broeken en shorts van biologisch katoen of linnen. Of combineer een gebloemde jumpsuit met een beige parka, beide gemaakt van Tencel. Tencel is een zijdeachtig materiaal dat met minimale impact op het milieu wordt geproduceerd.

Het is even zoeken op de H&M website, maar als je klikt op de H&M garden Collection krijg je een mooi overzicht van de collectie. Waarvan overigens nu al een deel van is uitverkocht in de webshop. Klik in het overzicht op de prijs om een artikel gelijk te bestellen en de informatie over de duurzaamheid van het materiaal te zien.