Puha, Utrechts jongste designshop, opent vandaag zijn deuren aan de Hardebollenstraat. Het  is de eerste winkel in Utrecht die kleding en accessoires voor mannen en vrouwen verkoopt van uitsluitend jonge ontwerpers. De shop in Utrechts rosse buurt is een intiatief van Said Belhadj, Chantal Ehrhardt en Tamara Karsdorp. De zoektocht naar young design en exclusiviteit bracht hen naar Berlijn, Parijs, Budapest en Tokio. Het resultaat is een bruisende mix van unieke streetwear en high end fashion.

Ook je duurzame hart ga je in PUHA ophalen, want een groot deel van de collectie is ecologisch verantwoord. De rekken van PUHA zijn gevuld met merken als Studio Jux, Neurotica, Alter & Kiss, Ontfront, Monique Poolmans, Les Queues de Sardines, Deux Filles en Fil en Superhorstjansen.

De gemeente Utrecht is enthousiast over de komst van de nieuwe shop. Zij is druk bezig geweest een aantal panden op de Hardebollenstraat een andere dan rosse bestemming te geven. De duurzame winkel Sincero Fair Fashion zit er al een tijdje. En nu verrijkt Puha de straat met zijn aanwezigheid. Wie weet groeit de buurt nog eens uit van een “red light” district een “green light” district. Voor openingstijden kijk op www.puhashop.nl.