De lente staat voor de deur… Tijd om naar buiten te gaan en lekker te luieren in de tuin. Deze comfortabele hangmat vind je in de fair trade webwinkel Ecokado. In deze webwinkel vind je hangmatten in allerlei soorten en maten…van ongebleekte katoen, met streepjes of in bonte kleuren. De hangmatten zijn op traditionele wijze met de hand geweven en fair trade.
Zoals je kunt zien op de foto hebben de mensen van Ecokado de hangmatten zelf getest. Ze zijn zijn er zeer tevreden over…

In deze online-winkel vind je trouwens nog veel meer:  feestelijke sieraden van Kazuri en Mitra Bali, tassen van Simbólica en Ragbag, schitterende 100% zijden sjaals en veel originele cadeautjes ondermeer van Fair Trade Original en Lanka Lamai. Allemaal merken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en Eerlijke Handel.

Wil je de spullen in het echt bekijken en voelen? Op zondag 11 april a.s. staat Ecokado met een kraam op de lentemarkt in Leende, tussen 10.00 en 17.00 uur.  Elke eerste zaterdag van de maand kun je ze vinden op de Duurzame Weekmarkt op het Wilhelminaplein in Eindhoven van 10.00 tot 16.00 uur.