Geertje Engel is de ontwerpster van Luz Design. In 2005 vertrok zij als vrijwilligster naar Guatemala. Toen orkaan ‘Stan’ het dorp Panabaj van de kaart veegde, besloot ze om er te blijven en startte Geertje het ‘Project Panabaj’. Zij ging sieraden ontwerpen en slachtoffers van ‘Stan’ gingen ze maken voor fair trade lonen. Daarnaast geeft ze met ‘Stichting Volar’ micro-kredieten zodat mensen hun eigen kleine onderneming kunnen starten.

Nieuw zijn de communie sieraden. Het was Geertje opgevallen dat voor de Communies en Lentefeesten de prachtigste jurkjes te koop zijn, maar dat het vaak een hele zoektocht is naar een bijpassend sieradensetje. Niet meer dus, je kunt terecht bij Meer dan Mooi.

‘Lichtstraal’, ‘Elfenkind’, ‘Rust’ en ‘Hemelsblauw’: de namen van de setjes communiesieraden spreken tot de verbeelding. En terecht. Gebaseerd op de communiekledingcollecties voor 2010 ontwierp Geertje Engel van Luz Design deze prachtige collectie.