De nieuwe webshop Besopure.nl biedt natuurlijke haar- huidverzorgingsproducten en make-up. In de shop zijn luxe, natuurlijke merken te vinden zoals Sophyto, Suki, Evolve, A’kin & Less is More – om er maar een paar te noemen. Merken die in het buitenland allang bestsellers zijn, maar nog niet in Nederland verkrijgbaar waren.

Beopure.nl is opgezet door de 2 zusjes Nicky & Kim, die zelf jarenlang natuurlijke verzorgingsproducten uit het buitenland bestelden. De hoge verzend- en douanekosten helemaal zat besloten ze zelf de producten naar Nederland te halen. Zo ontstond Be so pure met een selectie van favoriete merken uit Engeland, de Verenigde Staten, Oostenrijk, Duitsland en zelfs Australië.

De webshop draagt jaarlijks 1% van haar winst af aan ‘1% for the planet’, de organisatie die verschillende non-profit organisaties ondersteunt die zich inzetten voor het milieu. Binnenkort zal besopure.nl het platform zijn voor een pilot met een vernieuwende non-profit organisatie om op een nieuwe manier geld in te zamelen voor verschillende kleinschalige projecten over de hele wereld. Ik ben nu al nieuwsgierig…… jij ook? Hou de website in de gaten!