De sneeuw is verdwenen en overal duiken de lente collecties op. Maar voor je nu de winkels in duikt, kijk eens in je kledingkast en ruil wat over is op een kleding feestje. Little Green Dress  houdt zondag een kleding party in Utrecht. Dit is dé plek om je garderobe op te frissen op een duurzame manier. Elke vrouw is anders en daarom is geen garderobe hetzelfde. Maar wat doe je als de helft van je kledingstukken nooit meer van hun hanger komt? Of als je 25 tassen toch iets te veel vindt?
Dan pak je er een paar in en kom je naar  Little Green Dress  om ze te ruilen! Neem je vriendinnen mee en ruil jouw stukken voor items die bij anderen niet meer de aandacht kregen die ze verdienden. Zo maken jullie elkaar, je portemonnee en de wereld blij.

Ecofabs Fashion Party
Kun je zondag niet of ga je liever naar Amsterdam? Dan kun je ook terecht op vrijdagavond 5 maart 2010 op de Ecofabs Fashion Party in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Gasten kunnen hier in een feestelijke ambiance een nieuwe vintage garderobe volledig duurzaam bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven. Wat wil een milieubewuste fashionista nog meer in deze financieel roerige tijden.

Deelnemers mogen maximaal vijf kledingstukken meenemen die niet meer in hun collectie passen. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom. Liefst van mooie designmerken of vintage, maar H&M-etjes en de Zara collectie mogen ook. Stylistes beoordeelden de kleding en geven de gasten in ruil hiervoor ecodots, waarmee zij een nieuwe garderobe bij elkaar kunnen shoppen in de Ecofabs Fashion Shop.

Om 19.00 uur start de avond en nemen stylistes je kleding in. De avond wordt om 20.00 uur feestelijk geopend en verruilt een prominente duurzame fashionista haar meegebrachte kleding voor een nieuw vintage setje. Wie dat is? Dat blijft nog even een verrassing… Vervolgens kunnen de gasten hun eigen garderobe bij elkaar shoppen in een feestelijke sfeer met muziek van DJ Roelicious.

Enthousiast? Lees verder op de Hiphonest facebook pagina en meld je aan door een email te sturen naar kledingbeurs@womeninc.nl.