Plannen voor een moestuintje? De website van Jelle (bijna 16) over de Makkelijke Moestuin zorgt ervoor dat je er meteen helemaal zin in krijgt! Jelle is namelijk een beetje lui en tegelijkertijd houdt hij erg van groente en hoe groente groeit. Hij kreeg van zijn moeder een boek over Square Feet Gardening en begon heel enthousiast aan zijn eigen Makkelijke Moestuin.

Het principe is dat je bakken maakt waarin je vakken van 30 x 30 cm afzet. Deze bakken vul je niet met gewone aarde maar met de mix die Jelle aanbeveelt op zijn site. Daarna is het onderhoud heel erg makkelijk en hou je met plezier je moestuintje bij door heel af en toe water te geven en vooral op tijd te oogsten en lekker te smullen.

Iedereen die ruimte heeft voor 30 x 30 centimeter kan beginnen. Kijk dus snel even op www.makkelijkemoestuin.nl