De webshop Your Pure Wine is de droom van Jacueline Coufreur.  Ze droomde ervan om haar kennis over wijnen om te zetten in een échte beleving. Zo heeft ze gekozen voor pure wijnen (biologisch / biodynamisch) en wilde ze ook graag iets zou toevoegen aan de gezondheid van de mensen in ontwikkelingslanden, het moest een combinatie worden.

Zo is het idee van de Your Pure Wine webwinkel onstaan. Een toegankelijke website laat de wijnliefhebber en de  “gewone” wijndrinker de wereld van biologische wijnen zien. Een leuke extra daarbij zijn de “Bites”, kleine gerechtjes voor bij de wijn. Bij elke wijn staan er ideeën voor lekkere bites met recept en al op de site. Bij de Rhone L’Arbre de Vignes staan er als bijpassende bites dadelspiesjes met chorizo en spek en spiesen met Catalaanse worstjes en kaas-olijfkoekjes.

Ben je helemaal enthousiast over de biologische wijnen en de bites dan kun je bij Jacqueline ook voor een wijnproeverij of workshop terecht.  Ook kan Your Pure Wine op uw bedrijfsborrel of verjaardag de wijn verzorgen met natuurlijk wat bites.

En hoe combineert dat dan met de gezondheid van mensen in ontwikkelingslanden? Onder het motto “wijn voor water” doneert  Your Pure Wine een deel van de opbrengst aan Simavi. Simavi zet zich in voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden in Afrika en Azië. 

Kortom, een pracht van een webshop die aan alle kanten klopt.