Het was nog even aan mij voorbij gegaan, maar de nationale retourweken voor mobieltjes zijn alweer even aan de gang. Heb jij aan de feestdagen in december een mooi mobieltje overgehouden en je oude nog ergens rondslingeren? Dan is dit je kans op driedubbel profijt. Verkoop het (1)  voor hergebruik (2) en steun een goed doel als 1WE – een wereld Idee (3).

Oude mobieltjes kunnen vaak gemakkelijk een tweede leven krijgen. En zo niet, dan zitten er grondstoffen en onderdelen in die eenvoudig gerecycled kunnen worden. Daarom verzamelt de telecomsector zoveel mogelijk mobiele telefoons in tijdens de Nationale Retourweken. Dus verkoop die telefoon, doneer een percentage naar keuze aan 1We en ontvang het resterende bedrag binnen zeven dagen op je rekening.

1We – Een Wereld Idee is de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. Met positieve TV-programma’s en verrassende ontwikkelingsprojecten geeft de organisatie kansarme mensen met eenvoudige tools en microkredieten de kans om zich te ontplooien. Om mensen hier in beweging te krijgen voor de mensen daar, zet 1We verrassende acties in. Zoals deze allernieuwste mobieltjesactie, waarmee consumenten flink geld kunnen verdienen én kansarme mensen steunen.

Betere toekomst
Zoals Sultan Mia in Bangladesh. Zoals voor de meeste Bengalen zat educatie, en daarmee de kans op een betere toekomst, er voor hem niet in. Die toekomst kan hij zijn twee kinderen nu wél geven. Met zijn eigen 1We Riksja verdient hij inmiddels genoeg inkomen om hen naar school te laten gaan. Als basis voor een beter bestaan voor de nieuwe generatie en daarmee voor de ontwikkeling van het land.

Waarde toestel
Jouw oude telefoon kan mensen zoals Sultan Mia op weg helpen. Doneer een door jou gekozen percentage aan 1We – Een Wereld Idee en ontvang het resterende bedrag binnen zeven dagen op je eigen rekening. Benieuwd wat je toestel nog waard is? Bekijk het direct op de 1We pagina.