Wil je naast je geliefde laten weten dat je van hem/haar houdt ook een goed doel steunen, dan zijn de nieuwe valentijnskaartjes van FairMail een mooie keuze. FairMail kaarten zijn gemaakt door kansarme tieners uit Peru en sinds kort ook uit India. FairMail geeft haar jongeren fotografietraining, parttime werk, verzekeringen en 50% van de winst van de verkoop van hun eigen kaarten.

De laatste maanden hebben de tieners speciaal voor Valentijnsdag foto’s gemaakt die voor hen verbeelden wat liefde inhoudt. Koop je een kaart dan kan direct op de achterzijde gezien worden wie de kaart heeft gemaakt en wie direct steun ontvangt om een beter bestaan op te bouwen. Je kunt de kaarten kopen bij verschillende Waar en  wereldwinkels in de buurt, maar de kaarten zijn ook direct te bestellen op de website van FairMail.