Verras je geliefde dit jaar eens met een origineel valentijnscadeau! Ideeën hiervoor vind je volop op deze website. Maar we zullen je alvast even op weg helpen. Via www.stuurbloemen.nl stuur je je geliefde een bosje fairtrade rode rozen of een mooie rode roos in een vaas. De bloemen komen gegarandeerd vers aan, ook al worden ze in een doosje verstuurd!

Bij de bewuste winkel vind je in de webshop een serie “betekenisvolle buideltjes”. In dit zakje met Lovestones zit een hart van Roze Kwarts en een hart van Sodaliet, waarvan je er één zelf houdt en de ander weggeeft. In de Bewuste winkel kun je naar hartelust verder shoppen, want  de webshop biedt een breed assortiment aan van mens- , dier- en milieuvriendelijke producten voor huis-, tuin- en keukengebruik.

Je kunt het ook heel simpel houden. Op de site van Lucky Heart vind je een klein hartje gemaakt van natuurlijk materiaal (niet eetbaar) in een eco-kartonnen doosje. Het kost maar 1,50.


Via Verkade kun je je geliefde dit mooie hart sturen. Het zit vol met Fair trade chocolaatjes. Je kunt er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Zo’n zoete hartewens kost 9,95 inclusief verzendkosten!

Bij Babylon Bubbles kun je de heerlijkste zepen kopen, zoals dit prachtige hart. Kies voor een geur die bij je geliefde past, bijvoorbeeld de geurcombinatie Grapefruit – YlangYlang. Dat is een sensueel en exotisch luchtje. De mooie dieprode zeep is bovendien opbeurend, ontspannend en goed tegen een droge huid.

Maar natuurlijk kun je ook gewoon een kaartje sturen. Surf naar www.goededoelenkaartje.nl en kies uit de verschillende romantische ontwerpen. Of gebruik een eigen foto om een kaartje te maken.