Kleine Sam verkoopt online kinderkleding en houten speelgoed. De collectie wordt samengesteld uit kwaliteitsproducten die op een eerlijke manier geproduceerd worden. Eerlijk voor mens en natuur. Met merken als Urban Elk, Duns Sweden, Piccalilly, Lana natural wear, Serendipity en Katvig. Zo probeert Kleine Sam bij te dragen aan verantwoord leven.

Tegelijkertijd is Kleine Sam benieuwd hoe jij dat doet? Draag je biologische kleding, let je op je voeding, rij je minder auto, ga je veel fietsen, zamel je oud papier in? Kleine Sam nodigt je uit om dit op een originele manier te laten zien.  Stuur een leuke foto, fotoreeks, collage, tekening of misschien wel een leuk verhaal en plaats die op je weblog Twitter, Flickr of ergens anders met een link naar www.kleinesam.nl. En laat het weten door een mailtje te sturen naar uitdaging@kleinesam.nl.

De winnaar mag voor 75 euro shoppen op de website. Je kunt de details van deze uitdaging nalezen op de website. En o ja, de inzending sluit eind van de maand. Je hebt nog de hele maand de tijd. Succes!