Eindelijk! Hoe verspillend zijn baby- en peuterwantjes altijd geweest? Dan heb ik het niet over het gebruikte materiaal, maar over hoe vaak ze kwijt raken. Ben je wezen wandelen en kom je er thuis achter dat je er weer eentje kwijt bent geraakt onderweg. Dé oplossing is nu eindelijk verkrijgbaar.

De baby- en peuterwantjes van mimiTENS hebben een mouwtje waardoor ze blijven zitten zonder zo’n touwtje dat altijd uitzakt. Je kindje heeft ook geen koude handjes, want ze gaan niet gemakkelijk uit, terwijl ze heerlijk comfortabel zitten. Deze oplossing is al stukken duurzamer, maar de mimiTENS zijn óók nog gemaakt van Oeko-Tex bamboo fleece. En van elk verkochte product doneert mimiTENS een percentage aan een goed doel! Een goede keus dus, voor kind en planeet. Zeker met deze kou!

De babywantjes zijn verkrijgbaar in SOFT en All Weather variant en hebben geen duim. De peuter en kleuter uitvoering heeft een losse duim en is verkrijgbaar in de All Weather variant waardoor er onbeperkt in de sneeuw gespeeld kan worden. Je vindt deze fijne winteroplossing exclusief bij Musjes.com.