Start het nieuwe jaar creatief en ontwerp je eigen jurk, rok, broek of t-shirt. Dat kan bij Katoenenzo; de webwinkel van Melissa Bonvie waar jij je eigen favoriete kledingstuk kunt ontwerpen. De unieke broek, trui of sjaal wordt door Katoenenzo gemaakt en naar jou opgestuurd. Let op: niet alle stoffen zijn beschikbaar als biologisch katoen. Voor een biologische keuze is het kleuren palet daardoor nog wat beperkt. Maar er zijn tal van mogelijkheden voor een eigen pasvorm die het beste bij jou staat.

Katoenenzo is ook een wisselend platform waar ook modeontwerpers hun kunsten laten zien. Naast de Basic collectie is elk halfjaar is een gast collectie van een nieuwe gastontwerper te zien, die hier en daar aan te passen is aan jouw stijl. Zo is er op dit moment de kledinglijn van jurkjes van Dresscoach. Die zijn speciaal ontworpen voor verschillende figuur types. Ben je een zandloper, ovaal, acht, rechthoek of driehoek? Voor elk figuur is er een mooi model dat je verder zelf aan kunt passen.