St. Eugene, St. Peter, St. Novatus, St.Sebastian, St.Casimir, St.Ovidius, St.Thomas en St.Michael….
Het lijkt een rijtje namen van heiligen uit de katholieke kerk, maar deze saints kun je in tweetallen bestellen en aantrekken. Er zijn 8 strakke boxershorts en 3 T-shirts…

 

De boxers en T-shirts zijn van Saints Basics. Ze zijn gemaakt van zachte biologische katoen, zonder bestrijdingsmiddelen en giftige (verf)stoffen. Alles wordt gemaakt in Bangladesh onder goede arbeidsomstandigheden: het productieproces voldoet volledig aan de Global Organic Textile Standard (GOTS)…
Bovendien gaat een deel van de opbrengst van de basics via de 1procentclub naar ontwikkelingsprojecten in Bangladesh.
Dus: echt schoon ondergoed!

Je kunt de producten alleen bestellen via de webshop. Dat scheelt een hoop organisatie en een hoop geld: geen groothandels, geen winkels die bevoorraad moeten worden. Hierdoor kan Saint Basics de prijzen relatief laag houden. En je hoeft er niet voor thuis te blijven, want de bestellingen kunnen door de brievenbus!

Tot nu toe zijn er alleen mannelijke heiligen. Wij wachten met spanning op de komst van St. Catharina, St. Zita, St. Margaretha en St. Jeanne…  Waarschijnlijk komt St.Basics in de loop van dit jaar met een collectie voor vrouwen.