Look lovely… smile beautifully… stay open-minded and… keep it slowmo. Dat is de filosofie van het Duitse kledingmerk Slowmo. Slowmo richt zich op rust en duurzaamheid. Alle Slowmokleding is gemaakt van 100% biologische materialen en eerlijk geproduceerd: dus zonder kinderarbeid, uitbuiting, genetische manipulatie of milieuvervuiling. Alle kleding wordt gemaakt in een atelier in Berlijn.

Slowmo is een familiebedrijf, dat in 2006 werd gestart door broer en zus Felicia en Melchior Moss. Zij combineren “urban charme” en natuur in hun ontwerpen.  Dat levert mooie en draagbare kleding op. In de online shop kun je de huidige wintercollectie ‘Reflection’ bestellen. Verder is er in Nederland één verkoopadres: Obilot, een winkel waar je trouwens zeker eens moet binnengaan als je in Zutphen bent. Zij zitten aan de Groenmarkt in het centrum en hebben een heel uitgebreide en mooie collectie biologische en ecologische kleding.