Verheug je je alweer op lekkere weekendjes naar buiten in 2010? Bekijk dan eens de unieke locaties van Staatsbosbeheer. De nieuwe buitenleven catalogus van Staatsbosbeheer is uit. In deze buitenleven catalogus staan 61 voormalige boswachterwoningen die omgebouwd zijn tot vakantiewoning. Stuk voor stuk staan deze op unieke plekken middenin de natuur.

Een greep uit het aanbod: een boswachterswoning in nationaal park Drents-Friese Wold, een rustieke molenaarswoning middenin nationaal park De Weerribben. Of wat dacht je van een boerderij in de nieuwe natuur op het eiland Tiengemeten in het Haringvliet?

Nog meer naar buiten? Je kunt natuurlijk ook Comfortabel kamperen op terreinen van Staatsbosbeheer of kies voor Spartaans Puur kamperen of zelfs Vrij kamperen met niet meer dan koud stromend water….. heerlijk toch? Van de zomer dan….