Lekker! Nieuwe, biologische kinderthee van Piramide. De sprookjesthee heeft magische namen en sprookjesachtige verpakkingen! Er is Kabouter Feest, een heerlijke zachte kruidenthee voor moeder en kind. Voor peuters en kleuters is er Sprookjes Rood, een kruidenthee met vruchten en bloemen uit het mandje van Roodkapje. Prinsessen Droom is een heerlijke kruidenthee met kaneel waar grote meiden heerlijk bij weg kunnen dromen! En tot slot Draken Vuur, een stoere kruidenthee, warm en verfrissend tegelijk, voor stoere jongens.

De thee is te koop bij natuurvoedingswinkels, bij de Tuinen en online bijvoorbeeld bij De Bewuste Winkel. Het is een product van Organic Flavour Company, een bedrijf dat al 30 jaar bestaat en met hun Piramidethee niet alleen de lekkerste thee maar ook de meest verantwoorde thee wil maken.