Sillyscreens is een eigentijds kledingmerk met een milieuvriendelijke zeefdrukkerij en tegelijk het bedrijf van Sil Meekel; ontwerpster, zeefdrukster, kunstenaar. Sil ontwerpt en drukt voor mensen, die hun visie op de wereld willen dragen, met eerlijke en ekologische kleding. De inspiratie van haar ontwerpen komt komt direct van de straat. Op de tekentafel ontstaan de figuren in inkt en grafiet; stoer en decoratief, strijdbaar, lief en optimistisch.

Heb je graag een eigen ontwerp op je eco-shirt?
Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te laten drukken op eco-shirts. Dus als je een fijn shirt zoekt waar je goed mee voor de dag kunt komen, voor je organisatie, band, school of speciale dag….

Sillyscreens koopt alleen kleding in, bij leveranciers waar ze voor 100% achter staat. Producenten die de gedragsregels van de Fair Wear Foundation hebben ondertekend en het EKO keurmerk hebben. Verder wordt allen met milieuvriendelijker waterbasis inkt gewerkt, gebruik Sillyscreens groene vervoersmiddelen en 100% Groene stroom. Aan alle kanten goed dus!