Ik ben dol op kleertjes met opdruk. Dat wil zeggen; voor speciale gelegenheden vind ik het leuk om een shirtje of rompertje aan te schaffen met een leuke tekst erop. Bijvoorbeeld toen we zwanger waren van onze tweede hebben we voor Nura een shirtje laten maken met daarop “1 juni is de dag… dat ik mijzelf grote zus noemen mag”. Hiermee paradeerde ze rond bij mijn schoonouders en toen die de tekst lazen werden we uitgebreid gefeliciteerd met het goede nieuws.

Goed nieuws heb ik nu ook voor diegene die ook dit soort shirtjes leuk vindt, maar nog op zoek was naar een eco-hip bedrijf om ze te maken. Bij Obaby hebben ze een breed assortiment van organic rompertjes, shirtjes en polo’s, allemaal klaar om bedrukt te worden met een leuke tekst, naam of illustratie. Ik ontving een knalrode romper met een illustratie en de naam van mijn zoon erop.

Wil je mijn recensie lezen van dit rompertje én kans maken op een kledingstuk mét bedrukking naar keuze, surf dan snel naar Growing up Green.