Als je het niet kunt eten, waarom zou je het dan op je huid smeren? Wist je dat 60% van wat je op je huid, of dat van je baby, smeert in je bloedbaan terecht komt? Dan denk je wel een tweede keer na voor je een chemisch middeltje op de babybilletjes smeert of in het badje doet! Bij Green Bliss vind je producten die zo zijn samengesteld dat je ze bij wijze van spreken op je boterham zou kunnen smeren en kunt opeten!

Van dat opeten, heb ik niet getest. Hihi… er wordt namelijk geen garantie gegeven dat het ook lekker smaakt. Maar het ruikt in ieder geval heerlijk. Ik kreeg een heel pakket thuis gestuurd met allemaal heerlijke producten van het merk Essential Care voor mijn dikke zwangere buik en voor de toekomstige baby. De buikbalsem was natuurlijk het allereerste dat ik heb getest…

Lees mijn ervaringen op Growing up Green en win een verrukkelijk Essential Care Baby Pakket.