be-more005Meer van de wereld zien en je nuttig maken? Via Be More kun je als vrijwilliger al vanaf vier weken aan de slag in een ontwikkelingsland. Je werkt nauw samen met de Be More projecten in Uganda en Zuid-Afrika en maakt zo zelf echt een verschil. Be More biedt kleinschalige projecten, voor en door de lokale bevolking. In kindertehuizen, in het onderwijs, in de medische zorg of in de community.

Be more is voor professionals die toe zijn aan een onderbreking van hun carrière, voor studenten die even wat anders willen, voor mensen die financieel willen bijdragen, voor scholieren in het basis- of voortgezet onderwijs, voor gepensioneerden die klaar zijn met werken, voor pas afgestudeerden die nog niet aan een baan beginnen, voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen… en misschien ook wel voor jou?

Be More is voor jou als je wilt werken aan een wereld waarin mensen betrokken zijn bij het leven van anderen en bereid zijn om te helpen, op wat voor manier dan ook. Door een project te steunen met een donatie. Of door als vrijwilliger aan de slag wilt gaan. Be More biedt allerlei mogelijkheden. Weeskinderen opvangen, aids-patiënten verzorgen, straatkinderen voorzien in hun eerste levensbehoeften, workshops geven, het zijn slechts enkele voorbeelden van het werk dat Be More ondersteunt.

Via Be More Discover is het ook voor reizigers mogelijk om in twee weken een goed beeld te krijgen van het werk van Be More. In een vakantie van twee weken laten we je Uganda of Zuid-Afrika op een unieke manier zien: door de ogen van de lokale bevolking.

Ga eens langs op de website van Be More, lees de weblogs van eerdere reizigers of ga bij ze langs op de vakantiebeurs in Januari.