kerstengelen

Dit pakketje vouw-engelen is een van de prachtige eco-vriendelijke papierontwerpen van Jurianne Matter. Hang de engelen in je kerstboom of stuur ze op als kerstgroet. In het hartje op hun buik kun je een lieve groet of kerstwens schrijven. Ook op de achterkant kun je nog tekst kwijt.

De uitgestanste engel zit in een kaart (A5 formaat). De engel kan staan en – met een touwtje aan haar vleugels – ook hangen. Er zitten zeven engelen met verschillende prints in een verpakking.
De engelen zijn helemaal eco-vriendelijk! Het papier heeft het FSC-keurmerk, is zuur- en chloor vrij. De drukinkt is in Nederland ontwikkeld en heeft plantaardige oliën als bindmiddel. De zakjes waarin de engelen zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en kunnen zo in de groene container!

lantaarnJe kunt de engelen bestellen via de website, en bijvoorbeeld ook via de webwinkel van Rosa Rugosa. Rosa Rugosa vind je in een oude herberg uit 1700 in het kleine dorpje Oldeberkoop in zuid-oost Friesland. In de winkel staan meubels en woonartikelen uit alle windstreken… Je vindt er bijvoorbeeld rubberen manden uit Marokko, kookpotten uit de Balkan, oud servies uit Frankrijk en biologische lekkernijen uit Nederland. En ook deze mooie recycle lantaarn, gemaakt van oude blikken….