beterenleuk

Typisch Beter & Leuk: fashion, beauty, en accessoires voor modeminnaars met een groen hart! Het assortiment bevat nationale en internationele merken. Een greep: Yes To Carrots, dat niet alleen biologisch geteelde ingrediënten bevat, maar daarnaast ook 5% van de winst uitgeeft om de biologische teelt te stimuleren. Of Swedish Hasbeens, de ecologisch vervaardigde schoenen (want ethisch verantwoord en milieuvriendelijk) die uitgesproken stijlvol zijn en ook nog lekker zitten. Sarah Jessica Parker is al fan.Naast producten voor volwassenen verkoopt Beter & Leuk ook kinderkleding. Bijvoorbeeld van het merk AraVore Babies, zij gebruiken organic katoen:

Na weer een heftig tv project viel het oog van initiatiefneemster Hanneke Peeters op een uiterst stijlvolle vormgegeven fles afwasmiddel. Naast cool om te zien was het product ook nog eens milieu vriendelijk. Dat was haar halleluja moment. Ze zegt: “Ik hou zelf erg van mooie spullen, maar ook van mensen, dieren en het milieu. Ik had mijn roeping gevonden: een plek creëren waar glossy ladies stijlvol en verantwoord kunnen shoppen, zonder dat ze hierbij in hoeven te boeten op kwaliteit en smaak. Beter & Leuk was geboren!”

Na een klein half jaar is nu Beter & Leuk eindelijk een feit. Een boetiek waarbij alle producten zich onderscheiden vanwege het hoge mens, milieu – en diervriendelijkheidgehalte. Door bij Beter & Leuk te shoppen draag je als consument op een makkelijke manier een steentje bij aan een betere wereld. Hanneke Peeters: “In een tijd waarin de productie van kleding het milieu vaak belast en er nog steeds dieren gebruikt worden als proefkonijn voor cosmetica, kan jij als consument het verschil maken. Echt.”