popjeinmandjeSteeds meer mensen ontdekken het en milieuvriendelijke knuffelspeelgoed van Keptin-Jr. Het merk bestaat al een aantal jaar en verovert steeds meer kinderharten in landen binnen en buiten Europa. Door de ruime ervaring op het gebied van veiligheid en duurzaamheid is Keptin-Jr op het gebied van ecologische knuffels echt een koploper!

Keptin-Jr heeft in 2009 een zeer uitgebreide collectie knuffeldoekjes en popjes op de markt gebracht met een frisse en grappige uitstraling. De materialen van de producten bestaan uit 100% ecologische wol en katoen. Voor de kleuren is zoveel mogelijk gekozen voor natuurlijke kleurstoffen en natuurlijk wit, zonder bleekmiddelen.

Je kunt de knuffels kopen Bij Miel. Bij Miel heeft een selectie van de leukste knuffels, doekjes en popjes gemaakt en geeft in december op een aantal modellen korting.