christmas special

Bij Hemp Works krijg je de hele maand december 10% korting! Zie ook de Hemp Works Blog. Hemp Works verkoopt stoere kleding gemaakt van hennep en andere milieuvriendelijke stoffen. O.a. van het eigen label Hennep HoodLamb. Hemp Works kiest voor hennep omdat het een van de meest milieuvriendelijke stoffen in de wereld is. Voor de groei zijn geen pesticiden, herbiciden of meststoffen nodig. Bovendien groeit het erg snel. Naast hennep heeft Hemp Works ook kleding van andere milieuvriendelijke materialen zoals biologische katoen, bamboe en soja.  De wintercollectie ziet er geweldig uit…. Lekker warme jassen en gevoerde hoodies en nooit meer koude oren met deze muts (met geheim zakje!) of oorwarmers….

muts oorwarmers
Snuffel eens rond in de online shop of ga naar de winkel aan de nieuwendijk 13 in Amsterdam.