moederaarde_dames_500x500.jpg

Mix kunst met ecologisch katoen, voeg wat Afrikaanse cultuur toe en geniet van het resultaat: een tweetal series exclusieve kunstzeefdrukken op EDUN LIVE T-shirts van de bekende Nederlandse kunstenaars Karin
Smits-Léons en Ton Pret. Wat Art Deco vanaf de vorige eeuw heeft betekend voor de maatschappij en design, zal met dit initiatief worden overtroffen.

Uiting van kunst
Pop-icoon Bono houdt van kunst in al zijn vormen. Vooral door zijn muziek bereikt hij miljoenen mensen. Met zijn project EDUN LIVE, een for-profit T-shirtmerk, waarbij alle productieprocessen in Afrika plaatsvinden,
boort hij een nieuwe doelgroep aan. Om zowel de kunstliefhebbers als geïnteresseerden in mode en eco-producten te bereiken brengt de groene krant De Betere Wereld een tijdelijk verkrijgbare limited Art-eco serie van twee kunstenaars in Nederland. Een uniek project, waar slechts 650 T-shirts per kunstzeefdruk op EDUN LIVE T-shirts, voorzien van certificaat met het unieke volgnummer zullen worden aangeboden in de online winkel.

Eco-art
Beide kunstenaars houden van onze aarde en leven voor hun kunst. Ton Pret ziet fair trade als enige manier van handel drijven en steunt daarom EDUN LIVE van harte. Karin Smits-Léons heeft liefde en passie voor Afrika en voor de aarde in het algemeen. Dit project is volgens haar een prachtige combinatie van kunst en respect voor alles wat leeft.