barnhard 

De groothandel in biologische voeding Terrasana is een geheel nieuw avontuur begonnen. Sinds kort verkopen ze een complete ondergoedcollectie gemaakt van 100% ongebleekt katoen onder de naam Barnard Bodywear. Geinspireerd op de verschillende ondergoed lijnen van sterren als Bjorn Bjorg is deze Bodywear vernoemd naar de heer Barnhard. Ken jij hem al? Laat het ons eens weten…

De natuurlijke teelt maakt dat biokatoen zachter en natuurlijker aanvoelt dan gangbare katoen. Barnhard Bodywear is daarom mensen met een gevoelige huid op het lijf geschreven. De biologische katoenteelt maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Om uitputting van de bodem te voorkomen wordt de teelt van katoen afgewisseld met de biologische teelt van voedselgewassen. Met Barnhard Bodywear zorg je dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu.