buddaDeze oranje Budda staat al een tijdje heerlijk te geuren in een nisje in onze badkamer. Hij is zo mooi dat we hem (nog) niet gebruiken. Maar gelukkig verspreidt hij wel zijn sinaasappel-lavendel-geraniumgeur subtiel door de ruimte.
In een eerder bericht op deze site lieten we deze vriendelijke Budda ook al eens zien. Ik wist toen nog niet hoe veel hij kostte en hoe ik hem kon bestellen. Inmiddels weet ik dat wel. Deze Budda kost 12,50 euro en je kunt hem bestellen door een mailtje te sturen. Het mailadres staat op de website. Bestel je voor meer dan 30 euro aan zeep, dan betaal je geen verzendkosten.

De zeep komt van Babylon Bubbles. Babylon Bubbles gebruikt, net als heel lang geleden de Babyloniërs, etherische oliën om deze heerlijk geurende zepen te maken. Dat gebeurt op ambachtelijke wijze.
Je kunt kiezen uit heel veel verschillende geuren, kleuren en vormen…..

zeep

Ook dit prachtige hart bestelden we bij Babylon Bubbles. Misschien een aardig idee voor kerstmis?
Een leuk pakketje voor onder de kerstboom: de geur van dennennaalden vermengd met cederhout, amber, jasmijn, vetiver, amandel of verveine…Mmmmmmmmmm!

 

zepen