honeyDit is ‘m: “Honey I washed the kids”, de best verkochte zeep van Lush. Met de geur van zoete honing. En Lush heeft nog veel meer lekker geurende en bijzondere producten. En allemaal zo veel mogelijk gemaakt van natuurlijke en biologische producten.

Kijk maar eens rond op de website, misschien vind je nog wel een leuk schoencadeautje of kerstcadeautje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze – ook vorig jaar zetten we hem al even in de schijnwerpers: de douchegel taai taai?

taaitaai

 

 

 

 

Of van deze vrolijke kerstzeepjes?

maan  angel

Lush heeft verder zeep voor elke soort huid, zeep met glitters, zeep speciaal voor de billen, zeep tegen pijnlijke spieren, Grease Lightning tegen puistjes, gezichtsmaskers, shampooblokken, haarmaskers, shower smoothies, styling gels…. Te veel om op te noemen!