wijvoorwinkelBegin november 1994 opende Bureaubewust haar winkel in Utrecht. Begonnen als milieuvriendelijke kantoorvakhandel is Bureaubewust inmiddels uitgegroeid tot veel meer.  Het winkeloppervlak is verdubbeld. Het assortiment is steeds completer geworden. En niet te vergeten, de webwinkel is erbij gekomen.  Bureaubewust krijgt steeds meer weg van een klein ‘eco-warenhuis’.

 Zo verkopen ze nu ook een ruime collectie 100% eco katoen. Er is een kledinglijn voor volwassenen met bijvoorbeeld t-shirts, sokken, vesten, sweaters en truien.  En steeds meer babykleding. Al is dat niet allemaal online te bestellen.

Wel online vind je de nieuwe producten van FSC rubber, zoals huishoudhandschoenen, voetballen, ballonnen en elastiekjes. En een hele serie bouwdozen met wind- en zonnetechnologie. Leuk voor Sinterklaas. De solar krekel lijkt me eerlijk gezegd wat irritant, maar de solar auto is leuk.  Zodra je die in de zon zet racet de auto weg. In de schaduw staat ie gelijk stil. Zo zien kinderen heel direct wat zonne-energie vermag.

Al met al steeds meer dus dan alleen kantoorbenodigdheden. Bekijk eens de uitgebreide website of bezoek de mooi ingerichte winkel aan de Zakkendragerssteeg in het centrum van Utrecht.