Een mooi idee van Izzy. Bij Izzy kan je tegenwoordig niet alleen kleding kopen, maar ook weer inleveren als het je kindje niet meer past! Lever je de gedragen kleding in die je Bij Izzy hebt gekocht dan krijg je 30% van het aankoopbedrag terug in de vorm van een kortingsbon. Deze kan je dan gebruiken voor de aankoop van nieuwe kleding. Zo zet Bij Izzy nog een extra stapje in het ‘groene’ proces.

banner125-125.jpg

Biologisch katoenen kleding is zo stevig dat het best wat vaker gedragen kan worden. De ingeleverde kleding wordt vervolgens 2e hands verkocht op de site. Lever je de 2e hands kleding in dan krijg je hier ook een vergoeding voor. Afhankelijk van de staat van de kleding wordt het nog een keer 3e hands aangeboden of Bij Izzy maakt van de teruggebrachte kleding leuke duurzame knuffels. Op deze manier wordt de kleding optimaal gebruikt en hergebruikt. Zo stimuleert Bij Izzy de keuze voor biologische kleding.