4371560-1.jpgMilieubewust leven, daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat moet Plantoys gedacht hebben bij het ontwerpen van dit unieke houten eco-poppenhuis. Compleet met windgenerator, zonnepanelen en regenwater-reservoir. De Plantoys meubeltjes zijn gemaakt uit milieuvriendelijk, gerecycleerd materiaal. De bewoners van het huis recycleren, dat spreekt voor zich! Aan de buitenkant van het huis zijn drie verschillende afvalcontainers voorzien, net echt!

Dat Plantoys met dit ontwerp op de proppen komt is niet verwonderlijk, het bedrijf staat immers bekend om haar groen gedachtengoed. Als eerste speelgoedfabrikant maakte Plantoys gebruik van gerecycleerd rubberhout, voor de verpakkingen wordt gebruik gemaakt van soja-drukinkt. Het bedrijf neemt bovendien actief deel aan herbebossing. Plantoys speelgoed is dus niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd lief voor het milieu.

De nieuwe eco-collectie omvat onder andere een groot poppenhuis met meubelset, een kleiner poppenhuis met meubelset en een heus eco- treinstation!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Jolena.